KONSERVATUVAR Özel Yetenek 2. Sınav Sonuçları hk.

KONSERVATUVAR SAHNE SANATLARI Sınav sonuçları için TIKLAYINIZ

KAYIT İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

• ÖSYM sonuç belgesi (e-devletten)
  • Lise Diploması (e-devletten)
  • Nüfus kayıt örneği (e-devletten)
  • Adli sicil kaydı (e-devletten)
  • İkametgâh belgesi (e-devletten)
  • 3 adet vesikalık fotoğraf
  •  Askerlik belgesi (2001 ve daha önce doğumlu erkek öğrenciler için)

ÖDEME YÖNTEMLERİ

1: Havale / EFT

Tüm banka hesapları üzerinden, Vakıfbank Etiler Şubesi Nişantaşı Üniversitesi adına kayıtlı TR08 0001 5001 5800 7306 4878 41 IBAN numaralı hesaba havale/eft işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Hesap Sahibi (Alıcı) Nişantaşı Üniversitesi olup, alıcı kısmına kendi adınızı ya da öğrenci adını kesinlikle yazmamanız gerekmektedir.

Banka                      : Vakıfbank

Şube                       : Etiler

Iban                        : TR08 0001 5001 5800 7306 4878 41

Alıcı Hesap              : Nişantaşı Üniversitesi

Açıklama: Öğrenci Adı, Soyadı ve T.C Kimlik Numarası yazılmalıdır.

Açıklama kısmında bilgileri eksik/hatalı olan ödemeler işleme alınmayacaktır. Eksik ve hatalı işlemlerden kaynaklı gecikme nedeniyle üniversite mesuliyet kabul etmemektedir.

2: Kredi Kartı Yöntemi

Eğitim ücretinizi Axess, Bonus, Maximum, Card Finans, Paraf, Bank Kart Combo, Sağlam Kart, AlBaraka, Garanti Miles&Smiles ve Qnb Miles&Smiles kartlarına en fazla 9 taksit, World karta ise en fazla 8 taksit şeklinde ödeyebilirsiniz.

Kredi kartı ile yapılacak taksitli işlemlerde, bankaların uygulamış olduğu komisyon oranları eğitim ücreti üzerine yansıtılmaktadır.

American Express kartları ile işlem yapılmamaktadır.

3: Vade Farksız, Taksitli Ödeme (OTS-Otomatik Tahsilat Sistemi)

DENİZBANK (ZEYTİNBURNU ŞUBESİ)*

Üniversitemizin Denizbank ile yapmış olduğu iş birliği neticesinde bankanın koşullarına uygun bulduğu öğrenci/velilere yıllık Eğitim-Öğretim ücretinin tamamına kadar limit tahsis edilir. Banka kanalı ile tanımlanan limit dahilinde 9 aya kadar herhangi bir faiz uygulanmaksızın eşit taksitler halinde ödeme yapılabilir. Dosya masrafı yoktur.

*Kayıt tarihleri süresince Denizbank Şubesi Üniversite Kampüsümüz içerisinde bulunacaktır. Ayrıca şubeye gitmeye gerek kalmayacaktır.

OTS (OKUL TAHSİLAT SİSTEMİ) ŞARTLARI

*E-DEVLET ŞİFRENİZ ve aşağıda belirtilen gelir belgelerini eksiksiz temin etmeniz gerekmektedir. Ayrıca OTS başvurusunun kolayca onaylanabilmesi için KKB (Kredi Kayıt Bürosu) puanınızın olumlu olması gerekmektedir.

Özel sektör çalışanları: Maaş Bordrosu (Kaşeli ve ıslak İmzalı) Bordroyu İmzalayan İş Yerine Ait İmza Sirküleri, SGK Tescil ve Hizmet dökümü (E- Devletten Barkotlu)

Kamu Çalışanları: Maaş Bordrosu (e-Devletten Barkotlu belge)

İşveren için: Vergi Levhası, Son 3 Dönem Beyanname

Emekli için: 4a/4b/4c Emekli Aylık Bilgisi